Jeugdtennis

Wanneer uw kind lid wordt van onze vereniging, staat het plezier dat de kinderen aan tennissen kunnen beleven voorop. 

We vinden het belangrijk dat kinderen op een goede manier met tennis kennismaken en zich spelenderwijs de tennisvaardigheden eigen kunnen maken en zich verder kunnen ontwikkelen. Dit doen we ondermeer door middel van tennislessen voor de jeugd op maandagmiddag.

Tijdens deze lessen komen niet alleen tennistechnische aspecten aan bod maar wordt er ook aandacht gegeven aan samenswerken(spelen) en omgaan met winst en verlies etc. De lessen worden gegeven door onze tennistrainer Tim de Witte
 
Uw kind hoeft niet meteen lid te worden van de tennisvereniging, om te zien of ze het leuk vinden mogen kinderen eerst 3 proeflessen meedoen.
De tennislessen worden per jaar in twee blokken verdeeld, 15 lessen in het voorjaar en 10 lessen in het najaar. De tarieven voor contributie en tennisles vind u hier.

Om de kinderen zoveel mogelijk bij de sport te betrekken, organiseren we naast de tennislessen ook andere activiteiten, zoals een uitwisseling met tennisverenigingen uit de buurt en clubkampioenschappen. Elk jaar is er ook het “Plustoernooi” met kinderen uit de buurtdorpen afwisselend gespeeld in Laren, Almen en Harfsen. Bij voldoende animo, kan er ook aan de competitie worden deelgenomen, kinderen t/m 12 jaar spelen competitie op  woensdagmiddag. Kinderen boven 12 jaar op  zaterdag of zondag.

U bent van harte welkom op ons tennispark aan de  Jufferdijk. Kom samen met uw kind eens kijken naar een tennisles op  maandagmiddag. (vanaf 15.45 uur.)

Klik hier om uw kind aan te melden voor de tennisles.

Scroll naar boven