Clubinformatie

De tennisvereniging is opgericht in 1990 en is de jongste afdeling van de omnivereniging  SV Harfsen, die ook afdelingen kent voor gymnastiek en voetbal. De club heeft een eigen accommodatie, met drie verlichte kunstgrasbanen, een oefenkooi en een sfeervol clubhuis met een gezellig terras en prachtig zicht over de banen. De kunstgrasbanen hebben als voordeel dat ze het hele jaar bespeeld kunnen worden. Alleen bij sneeuw en opdooi kan er niet op getennist worden.

Doordat zowel de banen als het gebouw eigendom zijn van de vereniging en al het werk op het park gedaan wordt door  eigen leden, kun je voor een relatief lage contributie onbeperkt tennissen bij onze vereniging. Dit vrijwilligerswerk is de kurk waar de hele club op drijft. Van elk lid wordt daarom verwacht dat men af en toe de handen uit de mouwen steekt, bij onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden of achter de bar.

Voor onze jeugdleden worden tennislessen georganiseerd, waardoor de kinderen de mogelijkheid krijgen een goede tennisbasis te ontwikkelen.

Jaarlijks spelen een aantal teams van de vereniging mee in diverse competities, zijn er clubkampioenschappen voor zowel jeugd als volwassenen en wordt er een laddercompetitie georganiseerd, waarin onze leden het in gemengde teams tegen elkaar opnemen.

Er is een prettige samenwerking met een aantal tennisverenigingen uit de buurt, waarmee ook onderlinge wedstrijden worden gespeeld. Het grootste deel van de tijd wordt er echter recreatief gespeeld. Veelal in vaste groepjes die op vaste momenten in de week op de tennisbaan te vinden zijn.

Tennis is een perfecte sport voor alle leeftijden. Als je een groepje hebt van je eigen niveau, kun je tot op zeer hoge leeftijd blijven genieten van een heerlijk potje tennis. Wie daarvoor voelt, is bij Tennisvereniging Harfsen aan het juiste adres.

Er is nog genoeg ruimte voor nieuwe leden. Kijk rond op de website voor meer informatie of kom een kijkje nemen op ons tennispark, u bent van harte welkom.

Scroll naar boven